Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android N krijgt ondersteuning voor de stylus’

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2016, 20:25 CategorieAndroid

Er is een nieuw gerucht opgedoken over Android N, de opvolger van Android 6.0 Marshmallow waar Google mogelijk al achter de schermen aan werkt. Het besturingssysteem biedt mogelijk standaard ondersteuning aan voor de stylus.

Android N: ondersteuning voor de stylus?

Ondanks het feit dat Android 6.0 Marshmallow nog maar op 1,2 procent van de Android-apparaten staat, kijken we alweer vooruit naar de toekomst van het platform: Android N. Langzaamaan verschijnen er steeds meer geruchten online over de volgende versie van Android en vandaag is het gerucht verschenen dat de software straks standaard de stylus zal ondersteunen. Deze informatie is afkomstig van de ontwikkelaarswebsite van Samsung, waar te lezen is dat bepaalde software van het bedrijf voor N verouderd is.

Nu is Samsung een bedrijf die zelf stylus-ondersteuning aanbiedt in zijn eigen versie van Android, maar mogelijk zal Google dus zelf die ondersteuning gaan inbouwen (en dan is Samsungs software inderdaad verouderd, zoals op die website voor ontwikkelaars staat aangegeven). Het is nu natuurlijk wachten totdat Google zelf iets bekendmaakt over Android N en mogelijk gebeurt tijdens een presentatie in de zomer. De verwachting is dat Android 7.0, zoals de OS ook wordt genoemd) in september of oktober zal uitkomen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.