Angry Birds Action krijgt soft launch in Nieuw-Zeeland

17 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
angry-birds-action

Rovio heeft een nieuw deel binnen de Angry Birds-serie gelanceerd in Nieuw-Zeeland, genaamd Angry Birds Action. Onduidelijk is wat de releasedatum is en wanneer dat spel dus elders wordt uitgebracht. Waarschijnlijk is dit de game die naast de film wordt uitgebracht.

Angry Birds Action: de game voor bij de film

Rovio heeft een nieuw Angry Birds-spel gelanceerd. Echter, de release is nog niet wereldwijd, aangezien het hier om een soft launch in Nieuw-Zeeland gaat. De game maakt nog steeds gebruik van het trekken-en-afvuren-principe, zoals de oudere spellen, maar combineert dit nu met een topdown view (je bekijkt de actie van boven, in plaats van de zijkant). Het doel lijkt nog altijd zo veel mogelijk chaos te veroorzaken op het scherm, met natuurlijk de gebruikelijke doelen, zoals hoge score, dingen verzamelen en meer.

Naast de bekende gameplay, bevat Angry Birds Action ook een meta-game (een game binnen een game), waarin spelers de taak krijgen een stad op te bouwen en power-ups te maken. Er zit wel een energiesysteem aan gekoppeld, die nu nog erg snel opraakt. Waarschijnlijk kun je dan met in-app-aankopen snel aan nieuwe energie komen, maar dat is een gok onzerzijds. Uit de screenshot is op te maken dat het spel gebruikmaakt van artwork van de aankomende Angry Birds-film, dus waarschijnlijk is dit de filmgame die tegelijk wordt uitgebracht.

Reacties (0)