Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Music op Android laat gebruikers muziek downloaden

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2016, 10:44 CategorieAndroid

Apple heeft deze week de applicatie van Apple Music voor Android voorzien van enkele nieuwe functies, zoals het offline beschikbaar maken van muziek. De update is nu live en mocht je de app al hebben, dan kan die elk moment aankomen.

Maak muziek offline beschikbaar in Apple Music

Apple heeft goed nieuws voor alle mensen die gebruikmaken van de muziekstreamingdienst op Android. Het bedrijf heeft namelijk een update uitgebracht voor deze versie, die gebruikers in staat stelt muziek offline beschikbaar te maken. De muziek kan worden opgeslagen op een SD-kaart, die al dan niet voor interne opslagruimte wordt aangezien. Wanneer de muziek offline beschikbaar is, dan kunnen gebruikers er ook naar luisteren wanneer er even geen internetverbinding beschikbaar is of je je data wil bewaren voor later.

Daarnaast introduceert Apple nog twee andere functies voor Apple Music op Android. Zo kunnen fans van Beats 1 nu een volledig programma inzien van alle shows op die radio, zodat luisteraars precies weten wanneer ze de dienst moeten gebruiken. Ook kunnen gebruikers nu hun muziek sorteren op Composer en Compilations, zodat je nog sneller specifieke muziek kunt terugvinden binnen de applicatie. De Apple Music-app is momenteel verkrijgbaar in Google Play in bèta-vorm. Download je de app, dan gaan de drie maanden gratis luisteren in.

  • Apple Music
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.