Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple presenteert iPad Air 3 op 15 maart 2016’

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2016, 16:13 CategorieiPad

Naar verluidt zal Apple de volgende iPad Air gaan aankondigen tijdens een presentatie op 15 maart, waar tevens een kleinere iPhone wordt verwacht. De Air 3 zal volgens de grote gaan lijken op een iPad Pro, maar dan kleiner in formaat.

Gerucht: iPad Air 3 op 15 maart aangekondigd

Dat Apple achter de schermen werkt aan een nieuw iPad Air-model, is inmiddels een publiekelijk geheim. Wanneer de nieuwe tablet echter wordt aangekondigd, nog niet. Eerder wees een geruchtenmaker ons al op de maand maart en nu hebben we een specifieke datum voorbij zien komen: 15 maart. Op die dag zal Apple namelijk een evenement lanceren waar het bedrijf niet alleen de iPad Air 3 aankondigt (check hier de specs die mogelijk zijn gelekt), maar ook een iPhone met een kleiner scherm (waarschijnlijk rond de vier inch).

Dat gezegd hebbende: de datum staat mogelijk nog niet vast, omdat Apple zelf de datum niet naar buiten heeft gebracht. Over de nieuwe iPad wordt gezegd dat het apparaat qua specs moet gaan lijken op de iPad Pro, maar dan in een kleiner omhulsel. Ook zal er een Smart Connector aanwezig zijn, waardoor je ook in staat bent een toetsenbord en andere accessoires aan de Air 3 te koppelen. Er wordt ook gesproken over ondersteuning voor de Apple Pencil, die nu alleen werkt met de iPad Pro. Of dit allemaal klopt, horen we in elk geval medio maart.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.