Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple presenteert kleinere iPad Pro op 22 maart’

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2016, 12:55 CategorieiPad

Koreaanse nieuwssites hebben bekendgemaakt dat Apple op 22 maart een presentatie geeft, waarbij waarschijnlijk de iPad Pro 9.7 wordt gepresenteerd. Ook wordt verwacht dat Apple dan de kleine iPhone 5SE laat zien.

iPad Air 3 of iPad Pro 9.7

Dat wil zeggen, als beide apparaten tenminste zo gaan heten. Dat is nog onzeker. De nieuwe iPad zou ook nog iPad Air 3 kunnen gaan heten, en over de kleine iPhone – die met een 4-inch scherm wordt toegerust – zijn er ook nog allerlei namen die de rondte doen. Zeker weten we het pas als Apple de gordijnen wegtrekt op 22 maart.

Weekje later

De datum is een week later dan een datum die eerder circuleerde. Eigenlijk zou Apple al op 15 maart de nieuwe tablet en smartphone willen presenteren. Kennelijk is daarvan afgezien en is het nu een week later. Naar de reden waarom blijft het gissen.

Apple Pencil

De nieuwe iPad komt keurig een jaar na de iPad Air 2. Afgelopen herfst werd de iPad Pro (hierboven afgebeeld) gepresenteerd, een grotere tablet (12,9 inch) met een betere processor dan de ‘gewone’ iPads en ondersteuning voor de Apple Pencil, die er los bij kan worden besteld. Het is nu de vraag of Apple een nieuwe iPad Air zal presenteren, of een kleinere iPad Pro. De meeste geruchten wijzen op het laatste. Dus een iPad Pro 9.7 die een kleiner scherm heeft, maar grotendeels dezelfde extra opties die de iPad Pro bezit.

Vier speakers

De nieuwe iPad zou net als de iPad Pro vier speakers krijgen, 4GB ram, een smart connector en ondersteuning voor de Apple Pencil. De Apple A9X-processor zou hem aandrijven, net als de iPad Pro.

MacBook

Naast de kleine iPhone 5SE, zou Apple bovendien nieuwe MacBooks tonen tijdens de presentatie.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.