Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple probeert verschillende dual-lens-camera’s uit’

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2016, 14:03 CategorieiPhone

Apple zou enkele testmonsters hebben ontvangen van fabrikanten die dual-lens-camera’s produceren, die mogelijk in de nieuwe iPhone’s kunnen belanden. Op dit moment gaat ook het gerucht dat de dual-camera-setup alleen in de iPhone 7 Plus zal zitten.

Krijgen de nieuwe iPhone’s twee camera’s aan boord?

Apple zou van een aantal verschillende bedrijven, uit Taiwan, Japan en China, diverse testmonsters hebben gekregen. Het gaat hier om monsters van dual-lens-camera’s, die mogelijk in de volgende generatie iPhone terecht kan komen. Daar was al eerder een gerucht over naar buiten gekomen. Dit blijkt uit informatie die naar buiten is gekomen via DigiTimes, die zich baseert op de leveranciersketen. Momenteel zou één van die bedrijven, uit Taiwan, al voor zestig procent van de camera’s zorgen die Apple al gebruikt in zijn producten.

Echter moeten we altijd in acht nemen dat DigiTimes het net zo vaak goed als fout heeft als het op dergelijke geruchten aankomt. Daarnaast is er nog een gerucht verschijnen: mogelijk verschijnen er dit jaar twee iPhone 7 Plus-modellen (met een 5,5 inch-scherm): een variant krijgt één camera mee, terwijl de andere twee camera’s aan boord zal krijgen. Mogelijk is dit gerucht gebaseerd op het idee dat Apple nog niet besloten heeft voor welk model het wil gaan; daarom zou het bedrijf momenteel twee iPhone 7 Plus-varianten in ontwikkeling hebben.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.