Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple wijst The Binding of Isaac: Rebirth af

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2016, 9:29 CategorieApplicaties

Apple heeft het populaire spel The Binding of Isaac: Rebirth afgewezen. Daarom is de game voorlopig nog niet te downloaden vanuit de App Store. De reden die Apple opgeeft, is dat de game kindermishandeling bevat en dat soort content mag niet in de App Store staan.

Krijgt iOS The Binding of Isaac: Rebirth niet?

Al een tijdje doet het verhaal de ronde dat het populaire pc-spel The Binding of Isaac: Rebirth onderweg is naar iOS. De maker van de game, Tyrone Rodriguez, heeft zelf al meerdere keren of de game getweet, maar nooit was het helemaal zeker of die nou naar iOS toe zou komen. Daar is dit weekend verandering in gekomen. Ja, er is aan een versie voor het mobiele platform van Apple gewerkt. Sterker nog: het spel is helemaal klaar voor publicatie. Het enige dat nu nog in de weg staat, zijn de regels van de App Store.

Apple heeft The Binding of Isaac: Rebirth namelijk afgewezen op grond van het vertonen van kindermishandeling of aspecten die daar te maken hebben. In dit spel neem je de controle over Isaac, die probeert te ontsnappen aan zijn moeder, die hem probeert te vermoorden nadat God dat aan haar gevraagd heeft. Omdat Isaac de hoofdrolspeler in dit verhaal is, is dit niet zomaar een probleem dat de ontwikkelaar snel op kan lossen en is het dus nog maar de vraag of we ooit dit spel op iOS gaan tegenkomen. Voorlopig lijkt het er niet op.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.