Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apples volgende iPad is een kleinere iPad Pro’

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2016, 10:50 CategorieiPad

Er is een nieuw gerucht opgedoken over de onaangekondigde iPad die Apple in maart zou onthullen: het wordt geen iPad Air 3, maar een kleine iPad Pro. Het scherm zou wel 9,7 inch moeten gaan worden, maar dus de naam Pro in plaats van Air gaan dragen.

Geen iPad Air 3, maar een kleine iPad Pro?

Er zijn nieuwe geruchten opgedoken de onaangekondigde iPad, die tot op heden de iPad Air 3 genoemd is. De eerstvolgende tablet van Apple zou een iPad Pro worden, met een kleiner scherm. Deze iPad zou een kleine model binnen de Pro-serie moeten gaan aanbieden voor iedereen die wel wil werken, maar geen bijna dertien inch-scherm met zich wil meedragen. Ergens is dat ook wel logisch wanneer je alle geruchten op een rij zet. Onder andere de processor en het werkgeheugen zouden gelijk moeten zijn aan het Pro-model.

Maar dat is niet alles. Ook zou de nieuwe iPad vier speakers en Apple Pencil-ondersteuning gaan krijgen. Allemaal features die ook aanwezig zijn op de iPad Pro. Daarnaast zou Apple werken aan een kleinere versie van de Smart Keyboard. De prijzen zouden overigens dichterbij de iPad Air 2 moeten liggen dan de Pro. De verwachting is dat Apple de nieuwe iPad zal gaan onthulling tijdens een presentatie op 15 maart, waar het onder meer ook nog een kleinere iPhone moet gaan aankondigen met een scherm van vier inch.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.