Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos kondigt nieuwe Oxygen-tablets met Marshmallow aan

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2016, 19:22 CategorieAndroid

Fabrikant Archos heeft vlak voordat MWC 2016 begint drie nieuwe tablets aangekondigd, die draaien op het OxygenOS. Dat OxygenOS is op zijn beurt weer gebaseerd op de nieuwste versie van Android, namelijk Android 6.0 Marshmallow.

Archos toont drie nieuwe Oxygen-tablets

Vlak voordat MWC 2016 van start gaat, kondigen veel fabrikant al hun producten aan. Op die manier is de kans groter dat er media-aandacht voor komt, aangezien niet alle smartphones, phablets en tablets in één keer worden aangekondigd en daardoor elkaar kunnen ondersneeuwen. Archos moet er net zo over gedacht hebben (net als LG al eerder gedacht moest hebben, twee keer zelfs) en kondigt daarom nu alvast drie nieuwe Oxygen-tablets aan. Dit OxygenOS is gebaseerd op de nieuwste versie van Android, namelijk Android 6.0 Marshmallow.

Over de tablets is al het één en ander naar buiten gebracht door de fabrikant. De zeven inch 70 Oxygen, acht inch 80 Oxygen en de 10,1 inch 101b Oxygen beschikken alledrie over een 1080p full hd-display. Ook draaien de drie tablets op een 1,3GHz quadcore-processor en bevatten ze 2GB aan werkgeheugen. Van het zeven inch-model is nog niet bekend hoe groot de batterij is, maar het middenmaatje krijgt een 4000mAh-batterij, terwijl de grootste variant een 6000mAh-batterij krijgt. Tijdens MWC 2016 zal Archos meer details bekendmaken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.