Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos onthult twee nieuwe phablets met Android

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 10:52 CategorieAndroid

Archos heeft, vlak voordat Mobile World Congress 2016 van start gaat, twee nieuwe phablets aangekondigd, die beide draaien op Android 6.0 Marshmallow. De phablet op de afbeelding is de Diamond 2 Note en het andere model heet de Diamond 2 Plus.

Archos onthult de Diamond 2 Note en de Diamond 2 Plus

Vlak voordat MWC 2016 van start gaat, zien we dat Archos al twee nieuwe phablets heeft aangekondigd: de Diamond 2 Note en de Diamond 2 Plus. Beide apparaten draaien op Android 6.0 Marshmallow en kunnen snel opgeladen worden, maar verschillen nogal in specs. De Diamond 2 Note (zie afbeelding hierboven) is de grootste van de twee en heeft een zes inch ips-scherm, met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap zit een 2GHz octacore MediaTek MT6795 Helio X10-processor en 3GB aan werkgeheugen.

archos-diamond-2-plus

Verder is er een batterij van 3600mAh aanwezig, evenals een camera van zestien megapixels. Die camera kan video in 4K opnemen, in 30fps. Ook is er een camera van acht megapixels. De Diamond 2 Plus heeft een 5,5 inch ips-scherm, met een full hd-resolutie. Onder de motorkap zit 4GB aan werkgeheugen, 64GB aan intern geheugen en een octacore MediaTek MT6755-processor. Verder is er een 20.7 megapixel-camera aanwezig met een Sony-sensor, evenals een acht megapixel-camera, een usb type-c-poort en een vingerafdrukscanner.

Prijs en beschikbaarheid

De toestellen zullen in mei uitkomen. De Diamond 2 Plus zal 299 euro gaat kosten, terwijl de Diamond 2 Note 349 euro gaat kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.