Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Assassin’s Creed Identity nu verkrijgbaar voor iOS

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2016, 10:28 CategorieApplicaties

Ubisoft heeft deze week de game Assassin’s Creed Identity uitgebracht voor iOS. De Android-versie verschijnt pas over enkele maanden in Google Play. De game kost 4,99 euro en bevat enkele in-app-aankopen voor pakketten met digitale munten die je kunt kopen.

Assassin’s Creed Identity nu te spelen op iOS

Ubisoft heeft laten weten dat de game Assassin’s Creed Identity vanaf nu verkrijgbaar is voor iOS, voor 4,99 euro. In dit Assassin’s Creed-spel krijgen spelers de mogelijkheid hun eigen assassin te maken, door te kiezen uit vier klassen. Je kunt het personage op enkele manieren aanpassen zoals je zelf wel en kunt daarna de wereld induiken om het mysterie van de The Crows op te lossen. Het spel speelt zich af tijdens de Italiaanse renaissance, net zoals Assassin’s Creed 2 (een deel in de serie wat door veel spelers als één van de betere wordt gezien).

Tijdens het oplossen van het mysterie, zul je ook enkele korte contracten kunnen aannemen, die er uiteindelijk voor zorgen dat je een Master Assassin wordt. Assassin’s Creed Identity combineert de parcours-gameplay met de bekende actiemomenten, die ook in de consoleversie voorkomen. Daarnaast biedt het spel ondersteuning aan voor virtuele controls, maar ook voor fysieke gamepads. Aan een Android-versie wordt nog gewerkt. De Frans-Canadese uitgever heeft aangegeven dat we die in de lente van 2016 mogen verwachten.

  • Assassin's Creed Identity
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.