Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus kondigt ZenPad M voor professionals aan

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2016, 14:51 CategorieAndroid

Asus heeft twee nieuwe tablets aangekondigd voor professionals, genaamd de Asus ZenPad M. De tablet is in een zeven en een tien inch-formaat verkrijgbaar. Helaas is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer de nieuwe Asus-tablet zal verschijnen en hoe duur die is.

Asus ZenPad M: tablet voor professionals

Asus heeft twee nieuwe tablets aangekondigd: de ZenPad M met een zeven inch-scherm en eentje met een tien inch-scherm. Het apparaat wordt in de markt gezet voor professionals, maar ook voor de mensen die bijvoorbeeld in het onderwijs, de logistiek of gezondheidszorg werken. Deze eerste generatie M-tablets zal worden voorzien van Intel Atom-processors. Verder valt op dat beide tablets lijken op de al beschikbare ZenPads, met een soortgelijk design. Ook is het zo dat we op beide tablets Android zien draaien.

Het grote verschil is echter ASUS ADAM (Device for Mobile Admin). Dit is een set met api’s die gebruikers complete toegang moet geven tot de tablet. Met ADAM kunnen systeemadmins snel en gemakkelijk de huidige software aanpassen naar de behoefte van een bedrijf (of de gebruiker), waardoor er bezuinigd kan worden op ontwikkelingskosten en -tijd. Ook zijn er verschillende modi aanwezig, zoals kioskmodus, die ervoor zorgen dat gebruikers geen toegang tot andere apps – alleen de apps die ze op dat moment nodig hebben, staan open.

Daarnaast zouden ict-medewerkers ook heel snel software-updates uit kunnen brengen. Wanneer de tablets uitgebracht worden, is nog niet bekend. Ook weten we nog niet wat de prijs is en wat de verdere specs zijn van de apparaten. Mogelijk horen we dit tijdens MWC 2016. De Asus ZenPad M valt in een lijn andere ZenPads, die zijn bedoeld voor consumenten. Zo zijn er al eerder de Asus ZenPad S 8.0, Asus ZenPad 8.0Asus ZenPad 7.0Asus ZenPad 10 en Asus ZenPad C 7.0 verschenen.

  • Delen:
Asus ZenPad C 7.0 (Z170C)
Android Lollipop (5.0)
Asus ZenPad 10 (Z300C)
Android Lollipop (5.0)
Asus ZenPad S 8.0 (Z580C)
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.