Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Asus werkt aan eigen Surface Pro-achtige tablet’

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2016, 15:18 CategorieWindows

Het schijnt dat Asus momenteel achter de schermen werkt aan een nieuwe Surface Pro-achtige tablet. Dat blijkt uit een bedrijfsdocument van de fabrikant. Nadat Microsoft zelf succes boekte met zijn tabletformule, brengen veel fabrikant hun eigen hybrides uit.

Komt er een Surface Pro van Asus aan?

Nu Microsoft aan iedereen heeft laten zien dat er een markt is voor hybride, high-end en kwalitatief goede tablets, volgen andere fabrikant het bedrijf uit Redmond natuurlijk in de voetsporen. Dat Asus aan een eigen Surface Pro-achtig model zou werken is dan ook helemaal geen verrassing te noemen, omdat er al veel andere fabrikanten zijn die inmiddels een Surface Pro-achtige tablet op de markt hebben gebracht. Dan is het nu alleen nog de vraag wat we van de tablet mogen verwachten: wat worden de specs en hoe is het toetsenbord?

Dit gerucht is ontstaan uit een bedrijfsdocument van Asus. In dat document is de bovenstaande afbeelding te zien. Het bedrijf is voornemens de verkoop van de 2-in-1-modellen te stimuleren en wil dat doen met enkele apparaten – waarvan er eentje in elk geval nog niet is aangekondigd. Dit onaangekondigde apparaat zal mogelijk nog onderdeel worden van de line-up die de fabrikant al heeft. Mogelijk krijgt deze onbekende tablet in elk geval twee usb-a-poorten, een usb-c-poort, een camera en een ingebouwde kickstand (zie tablet links / onder).

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10
Microsoft Surface 3
Windows 8
Asus Transformer Book T100HA
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.