‘Batterij Galaxy S7 gaat twee dagen mee’

05 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy S7 render a

Mogelijk gaat de batterij van de onaangekondigde Samsung Galaxy S7 zo'n twee dagen mee op een volle batterij (maar het scherm gaat dan niet vaak aan). Mocht dit kloppen, dan zal de S7 Edge wellicht nog langer meegaan wanneer die een grote batterij krijgt.

Gaat de Galaxy S7 langer mee dan de S6?

Naar verluidt zal de Samsung Galaxy S7 zo’n 48 uur (of iets langer) meegaan op een volle batterij, wanneer het toestel niet vaak gebruikt wordt. Dat is nogal een stretch, omdat smartphones en phablets juist wel vaak gebruikt worden – maar het is in elk geval goed om te weten dat de batterij lang goed blijft bij weinig gebruik. Mogelijk krijgt de Samsung Galaxy S7 een batterij van 3000mAh en dat moet voor genoeg energie zorgen deze twee dagen (waar het scherm vier tot vijf uur is aan geweest). Dat blijkt uit de onderstaande tweet.

Het scherm stond op een helderheid van maar liefst 75 procent en dat is behoorlijk hoog te noemen. Mogelijk krijgt de Edge-variant, die naar verluidt een scherm van 5,7 inch heeft, een grotere batterij met zich mee. Dat idee baseren we op het feit dat de gewone S6 en de S6 Edge+ ook allebei een andere batterij kregen. Samsung heeft echter alleen nog maar naar buiten gebracht dat de toestellen op 21 februari worden aangekondigd tijdens een presentatie. Op diezelfde zullen we ook de LG G5 voor het eerst gaan zien, tijdens de LG-presentatie.

Reacties (0)