Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Benchmark onthult 5,7 inch-scherm voor Xiaomi Mi 5

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2016, 13:40 CategorieAndroid

Eind februari zal de Chinese fabrikant Xiaomi officieel de Xiaomi Mi 5 gaan onthullen, die, volgens een benchmark, wordt voorzien van een 5,7 inch-scherm. Voorheen had de geruchtenmolen het over een scherm van 5,2 inch.

Wordt de Xiaomi Mi 5 een phablet?

Het is nu anderhalf jaar geleden dat het Chinese merk Xiaomi zijn nieuwe smartphone vlaggenschip heeft uitgebracht (de Mi 4), dus fans van de fabrikant wachten al een tijdje op een nieuwe aankondiging wat de Mi-serie betreft. En die komt eraan: op 24 februari zal het merk zijn nieuwe vlaggenschip gaan presenteren. Over dit toestel wordt al maanden gespeculeerd, met één consequente factor: het scherm van 5,2 inch. Nu geeft een benchmark echter aan dat dit scherm veel groter wordt, waardoor de phone een phablet wordt: 5,7 inch.

De benchmark in kwestie is GFXBench, wat doorgaans een betrouwbare bron van informatie is. Deze benchmark test niet alleen producten voordat ze worden aangekondigd, ze bekijken die ook van top tot teen. Het zou verrassend zijn wanneer deze informatie blijkt de kloppen en de Xiaomi Mi 5 inderdaad een 5,7 inch-scherm krijgt, omdat de fabrikant al de Mi Note-lineup heeft. Het scherm van de M5 heeft een resolutie van 1080 bij 1920 pixels en onder de motorkap vinden we een Snapdragon 820, 64GB aan intern en 3GB aan werkgeheugen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.