Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Berichtendienst Telegram geüpdatet naar versie 3.5

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2016, 10:04 CategorieAndroid

De populaire berichtendienst Telegram heeft laten weten dat er een nieuwe update beschikbaar is, die de huidige versie van de app naar nummer 3.5 brengt. De update zorgt voor verbeteringen aan geheime chats, stemberichten en meer.

Download nu de nieuwe update voor Telegram

Er is nu een update beschikbaar voor de berichtendienst Telegram. De update voegt niet alleen nieuwe functies toe, ook zijn er verbeteringen aan bestaande features. Zo kun je nu een geluidsgolf zien in de stemberichten en is daarvoor een nieuwe speler beschikbaar. Ook zijn de geheime chats verbeterd en krijg je nu toegang tot alle functies die de app te bieden heeft in je normale gesprekken. Hoewel gebruikers altijd al konden rekening op een goede privacycontrole, kun je nu ook beheren wie je mag toevoegen aan de groepen.

Op Android is er ook een fotobewerker beschikbaar. De editor bevat enkele simpele functies en is niet zo uitgebreid, maar het kan handig zijn voor wanneer je snel even iets wil aanpassen. Ook is er nu een experimentele feature die je stemberichten laat beluisteren wanneer je je smartphone of phablet naar je oor beweegt en ook stemberichten laat opnemen wanneer je die voor je mond plaatst. iPad-gebruikers met een extern toetsenbord kunnen voortaan ook hotkeys gebruiken en daardoor sneller toegang tot features krijgen.

  • Telegram
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.