Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chuwi komt met goedkope Windows 10-convertible

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2016, 15:40 CategorieWindows

Chuwi kennen we inmiddels als Chinese fabrikant van betaalbare maar prima presterende tablets. Maar, het blijft niet alleen bij tablets. Chuwi komt binnenkort namelijk met een convertible, speciaal voor de fans van het Windows 10-besturingssysteem.

Het nieuwe apparaat draagt de naam Chuwi Hi 10 Air en wordt in april officieel uitgebracht. Het is een zogenaamde convertible, wat betekent dat je het scherm dankzij een scharnier los kunt halen van het toetsenbord. Zo wordt onder meer een tabletmodus, een presentatiemodus en een laptopmodus gecreëerd.

Chuwi-Hi-Air-10-1

De Chuwi Hi 10 Air is waarschijnlijk een 10-inch model en kijkend naar de afbeeldingen die reeds gepubliceerd zijn kunnen we er van uitgaan dat het apparaat beschikt over een hdmi-poort, een usb-poort een type-c usb-poort en een microSD-kaartlezer.

Wat betreft de overige specificaties weten we op dit moment nog niets maar waarschijnlijk draait de convertible op een Intel Atom-processor. De exacte specificaties en de prijs wordt in april bekendgemaakt.

Lees ook onze review van de Chuwi Vi10 die op zowel Android als Windows draait.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.