Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chuwi Vi8 Plus is nieuwe 8-inch Windows 10-tablet

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 22:21 CategorieWindows

De Chuwi Vi8 Plus is een nieuwe 8-inch Windows 10-tablet van deze fabrikant met aardige specificaties en een bijzonder lage prijs: 86 euro. De tablet is in Nederland onder meer verkrijgbaar via de eveneens Chinese webwinkel Gearbest.com.

USB type-c

De tablet beschikt over een usb type-c aansluiting. De processor is een Intel Cherry Trail Z8300 quadcore processor, waarvan de vier kernen zijn geklokt op 1,84 Ghz. 2GB ram ondersteunt deze processor, en er is 32GB opslaggeheugen. Het 8-inch IPS-scherm heeft een WXGA-resolutie van 1280×800 pixels.

Metalen frame

Het opslaggeheugen kan worden uitgebreid met een micro sd-kaart. Aan de achterkant treffen we een weinig indrukwekkende 2-megapixelcamera aan, en de frontcamera heeft dezelfde resolutie. De zaak wordt in leven gehouden door een 4000 mAh batterij die je op papier drie uur video-playback zou moeten gunnen. De dikte van deze tablet is 9,3 millimeter, hij weegt 350 gram en heeft een plastic omhulsel met een metalen frame.

Muis, toetsenbord

Eventueel kan deze tablet aan een muis en een toetsenbord worden gekoppeld, zodat het een soort mini-laptopje wordt.

Chuwi Vi10

Chuwi is in Nederland een onbekend merk, maar vooral Gearbest.com timmert ermee aan de weg. Onze review van de 10.6-inch Chuwi Vi10, die zowel op Windows als op Android loopt, is hier terug te lezen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.