Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #134

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je privé galerijen kunt aanmaken.

Stop Swipin

Heb je ook wel eens dat probleem dat je een foto aan iemand wilt laten zien maar dat je niet wilt dat die persoon al je foto’s bekijkt? Dan is de app Stop Swipin interessant voor je. De app is vrij eenvoudig; selecteer de foto’s die je aan iemand wilt laten zien en de app maakt automatisch een privé galerij aan waardoor ze geen andere foto’s kunnen bekijken.

stop-swipin

Stop Swipin is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar bevat in-app-aankopen.

  • Stop Swipin

Apps

Apps is een unieke applicatie waarmee je toegang krijgt tot verborgen toplijsten in de Google Play Store. De app zoekt interessante applijsten en biedt zo een handig overzicht van leuke, nieuwe, populaire of handige apps. Het verschil met de normale applijsten is dat deze app op zoek gaat naar de verborgen lijsten waardoor je geen irritante games tussen de apps tegenkomt en je dus direct een handig overzicht voorgeschoteld krijgt.

apps

Apps is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Apps

Dashlane

Dashlane is al een tijdje verkrijgbaar in de Play Store maar is onlangs compleet vernieuwd. Zo heeft de app op alle platformen dezelfde look gekregen, maar belangrijker zijn de nieuwe features, waaronder een grid- of lijst-weergave. Dashlane, voor wie het nog niet kent, is een handige automatische wachtwoord- en persoonlijke gegevens-manager voor je mobiele apparaten. Je kunt alle informatie voor meer dan 500 websites bewaren zodat je snel en eenvoudig kunt browsen, zonder steeds gegevens in te hoeven vullen of in te loggen.

Dashlane is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar bevat in-app-aankopen.

  • Dashlane

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.