Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #135

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je notificaties kunt terughalen.

Notif Log

Notif Log voor Android slaat alle notificaties die je binnenkrijgt op en presenteert ze in een handig overzicht. In sommige versies van Android (stock) zit deze functie standaard ingebakken, maar in veel versies ook niet en daarom is het handig dat deze functionaliteit nu ook los te downloaden is. Met Notif Log ben je ook in staat om notificaties te pinnen of te snoozen, zodat je ze later kunt terugvinden. Ben je er helemaal klaar mee, dan kun je ze natuurlijk ook verwijderen. Je kunt de applicatie nu gratis downloaden uit Google Play.

notif-log

Notif Log is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Notif Log

Flyperlink

Ben je op zoek naar een nieuwe browser voor op Android, check dan Flyperlink. Deze app is licht en geoptimaliseerd voor multitasking. Wanneer je deze app instelt als je standaard browser, dan verschijnt er een bubbel in beeld wanneer je een website opent. Deze bubbel kun je openen en sluiten en staat voor de pagina die je op dat moment bezoekt. Wil je af van de bubbel, dan kun je hem simpelweg weggooien. Verder beschikt Flyperlink over een aantal handige features, zoals content tonen wanneer je de lockscreen op je Android activeert.

flyperlink

Flyperlink is nu gratis te downloaden uit Google Play, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Flyperlink

Splash Cars

Wat krijg je wanneer je het uiterlijk van een Micro Machines-videogame combineert met de verslavende gameplay van de Wii U-game Splatoon? De game Splash Cars. In dit spel krijg je de taak om zo veel mogelijk van de isometrische stad in jouw kleur te verven, voordat je benzine op raakt. Gelukkig kun je onderweg benzine oprapen om langer door te gamen, maar moet je verder nog wel oppassen voor de politie. Hoewel de game free-to-play is, is het gelukkig niet zo dat je je verplicht voelt iets te kopen – er staat geen druk achter.

splash-cars

Splash Cars is gratis te downloaden uit Google Play, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Splash Cars

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.