Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #136

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2016, 8:00 CategorieAndroid

 

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je meubels kunt verplaatsen in augmented reality.

Telegram

Nee, Telegram is geen nieuwe applicatie, maar deze week heeft de berichtendienst wel een grote update gekregen. De update voegt een nieuwe speler toe voor de stemberichten die je verstuurt en ook de geheime chats hebben nu veel meer functies gekregen. Daarnaast is het mogelijk om aan te geven wie je mag toevoegen aan de groepen, kun je de nieuwe fotobewerker uitproberen en kun je gebruikmaken van de nieuwe, experimentele, feature waarmee je naar stemberichten kunt beluisteren én die direct kunt beantwoorden, na de trilling.

telegram-groot

Telegram is gratis te downloaden uit Google Play.

  • Telegram

Wild Weather

Mocht je het jammer hebben gevonden dat je deze week de Sony Xperia Weer-applicatie hebt moeten mislopen (omdat je geen Xperia-smartphone of -tablet hebt), dan hebben we toch goed nieuws: de app Wild Weather lijkt er een beetje op en combineert eveneens tekeningen (in dit geval handgetekende) met het dagelijkse weer, net zoals die Weer-app doet. Ook kun je het weer van de komende vijf dagen bekijken. Uiteraard zullen de handgetekende afbeeldingen per weertype anders zijn – heel simpel, maar meer heb je ook niet nodig.

wild-weather

Wild Weather kost eenmalig 1,92 euro en is te downloaden uit Google Play.

  • Wild Weather

iStaging

iStaging is één van die apps die handig is voor de mensen die elke week hun meubelstukken verplaatsen of vaak nieuwe kopen. De applicatie combineert virtual en augmented reality-technieken en projecteert de verschillende meubels op de vloer, op het scherm van je tablet. Je bent in staat de grootte en dergelijke aan te passen en de meubels vast te zetten, zodat je er daarna ook nog omheen kunt lopen om te zien of het staat. Heb je een smartphone met Google Cardboard? Dan kun je ook in 3D de huiskamer om je heen bekijken.

iStaging is gratis te downloaden uit Google Play, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • iStaging

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.