Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #137

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je gemakkelijk contact kunt houden met de buren.

Nextdoor

Nextdoor is een app waarmee je binnen een vertrouwde en besloten omgeving contact kunt houden met je buren en de rest van de buurt. Zo kun je een hoop soorten berichten, foto’s en evenementen delen. Is er ergens een inbraak geweest? Zet het op deze app en wie weet heeft iemand wel een tip. Is er een buurtfeest? Maak een evenement aan. Of zoek je iemand die een kopje suiker over heeft? Het kan allemaal met Nextdoor. Je hebt hiervoor wel een Android-apparaat met tenminste Android 4.4 nodig; eerdere versies werken niet met de app.

nextdoor

Next door is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Nextdoor

VHS Camcorder

Dit is één van die apps die wellicht wat beter past op een phablet dan een grote tablet (omdat filmen met een tablet minder gemakkelijker gaat), maar desondanks is het een leuk speeltje: de VHS Camcorder. Met deze app is het mogelijk om video’s te maken in de stijl van de jaren tachtig, waar je altijd groot in beeld de datum en de tijd zag staan. VHS Camcorder is helemaal compleet: je bent zelfs in staat om de kwaliteit van de video te verslechteren, zodat het beeld overeenkomt met het beeld van zo’n ouderwetse videoband.

vhs-camcorder

VHS Camcorder is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • VHS Camcorder

WhatsApp Messenger Bèta

Mocht je altijd moeite doen voor de nieuwste versie van WhatsApp, die nog niet in Google Play staat, dan kan dat voortaan gemakkelijk: meld je gewoon aan bij het officiële bèta-programma van de app. Het enige dat je hoeft te doen is te klikken op deze link, waarna je je kunt aanmelden voor het programma. Zo hoef je niet meer handmatig alles zelf in de gaten te houden en kan WhatsApp zijn software op meer apparaten testen. Wil je zelf nog altijd de controle houden, dan kun je de versie ook handmatig blijven downloaden vanaf de site.

whatsapp-messenger-beta

WhatsApp Messenger Bèta is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • WhatsApp Messenger Bèta

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.