Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #132

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2016, 7:00 CategorieApp Reviews (iOS)

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Onder meer een app waarmee je een Valentijnskaart kunt maken, want 14 februari komt er alweer aan.

Love Greeting Cards Maker

Valentijnsdag komt er weer aan. Tijd voor een nieuwe app, want met de talrijke Valentijnsdag-apps van voorgaande jaren kun je in 2016 niet meer aankomen. Met de Love Greeting Cards Maker kom je goed beslagen ten ijs. De app stelt je in staat om met de camera van de iPad een foto van jezelf te maken, en die in een hartje of iets anders te zetten. Vervolgens kun je de kaart nog opleuken met andere objecten om je genegenheid te tonen. En dan: delen maar, via een van de vele manieren waarop dat kan met een iPad. Via e-mail, Facebook, Instagram of een ander sociaal medium. De app komt met tachtig ingebouwde liefdevolle boodschappen, vijftig romantische achtergronden, vijftig stickers en nog zes frames om je Valentijnskaart helemaal te personaliseren. Wie meer wil, kan voor een euro of twee nog veel meer bij kopen.

 

Love Greeting Cards Maker

Love Greeting Cards Maker is gratis in de App Store.

  • Love Greeting Cards Maker

Led Banner Pro Free

Vroeger zag je ze vaak op gebouwen: lichtkranten. Tegenwoordig wat minder. Maar ze waren wel handig om een boodschap over te brengen, en soms hypnotiserend, omdat elk woord vrij langzaam tevoorschijn kwam. Nu kun je met je iPad ook een lichtkrant maken. Handig als je iets te melden hebt aan je vrienden aan de andere kant van een volle discotheek. Programmeer een boodschap in, bijvoorbeeld: biertje allemaal? En houd de tablet boven je hoofd. De lichtkrant scrollt de boodschap in dikke led-stippen over het scherm en die kan niemand over het hoofd zien. Succes gegarandeerd. Wil je een lichtkrantboodschap bewaren en aan iemand mailen, of op je Facebookpagina zetten, dan kan dat ook met deze app. Je kunt er een animated gif van maken, en de boodschap verpakken in allerlei kleuren, laten knipperen, opleuken met symbolen en nog veel meer.

 

Led banner pro free

 

Led Banner Pro Free is gratis in de App Store.

  • Led Banner Pro Free

Weby Recorder

Deze app kostte eerst een tientje, maar is nu gratis. Weby recorder stelt je in staat om een filmpje te maken van je activiteiten binnen een webbrowser. Wil je iemand laten zien hoe een website werkt, waar je op moet tikken of klikken om te komen waar je wilt, dan start je Weby Recorder, drukt op record, en opent binnen deze app de webbrowser. Dan start de opname. Vingertikjes worden op het scherm aangegeven. Tijdens de opname wordt weergegeven hoe lang het filmpje al is geworden, zodat je daar rekening mee kunt houden. De schermfilmpjes worden automatisch bewaard in het foto-album op de iPad.

Weby recorder

 

Weby Recorder is gratis in de App Store.

  • Weby Recorder

 

 

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.