Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #133

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2016, 10:06 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Het is 14 februari, en we bekijken Valentijnsdag vandaag eens door de ogen van app-ontwikkelaars.

Liefdescalculator

Wil je precies weten hoeveel minuten, seconden of uren je met je geliefde samen bent en wil je dat met hem of haar delen? Dan is de liefdescalculator een grappige app. Hiermee kun je eerst de namen van jezelf en je geliefde invullen, en voorts een wallpaper (of een active wallpaper) uitkiezen. Je geeft de datum op waarop jullie relatie begon, en onderin kun je kiezen hoe je die weergeeft: in jaren, maanden, maar ook enorm veel minuten of seconden. Voorts kun je dit als afbeelding opslaan en naar je lover mailen of het op een andere manier delen. Wil je je eigen foto als achtergrond, dan dien je de beurs te trekken: voor 2,99 euro kun je die eraan toevoegen.

Liefdescalculator

 

Behalve die ene in-app aankoop is de liefdescalculator gratis in de App Store.

  • Liefdescalculator

Valentine Kissing

Dit is een spelletje voor meisjes. Je moet je geliefde stiekem zoenen zonder dat iemand het ziet. In het eerste level zit je achterin een schoolklas, waarin de juf op het bord schrijft. Snel schiet je geliefde op je toe in de bank naast je, en hij begint je onstuimig te zoenen. Je drukt op een knop om de zoen zo lang mogelijk te laten duren. Maar pas op, want als de frik achterom kijkt, ben je erbij. In het tweede level zit een stelletje op een terrasje en loopt iemand op de achtergrond met zijn telefoon te fotograferen. Zodra die jou in het vizier krijgt, drukt hij af en is het geheim geen geheim meer! Dus dat moet je voor zijn. Een spel met een muziekje op de achtergrond, een hoop roze in beeld en enigszins povere graphics. Wat je wel steeds weer uit de Valentijnsstemming haalt, zijn de vele reclames tussen de bedrijven door.

Valentine Kissing

Valentine Kissing is gratis in de App Store.

  • Valentine Kissing

Cluedo Bingo Valentijnsdag

De bekende spellenfabrikant Hasbro doet ook een duit in het liefdeszakje. Cluedo kent iedereen wel, het detectivespel waarbij je aan de hand van aanwijzingen op kaarten moet uitzoeken wie iemand vemoord heeft. Dit is een liefdesvariant vol met hartjes, uiteraard. Een bingo wordt gespeeld om je aan aanwijzingsenveloppen te helpen. Die zien er nogal dromerig uit. Voor het ‘gewone’  Cluedo vreemde plekken zoals een tuinhuisje of de slaapkamer zijn ingericht. Je moet dus niet alleen achter een moordenaar aan, maar mogelijk ook achter een geheime aanbidder zien te komen. Het spel kan worden uitgebreid met allerlei in-app aankopen.

Cluedo Bingo Valentine

Cluedo Bingo Valentijnsdag is gratis in de App Store.

  • Cluedo Bingo Valentine
  • Delen:
Apple iPad Mini 3
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.