Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #135

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2016, 7:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer kijken we naar een nieuwe game die voor de iPad is uitgebracht: Assassin’s Creed.

Assassin’s Creed

In een virtuele wereld, een Italiaanse stad uit de Renaissance, ren je rond, en voer je als huurmoordenaar opdrachten uit. Het spel is sinds enkele dagen voor de iPad verkrijgbaar voor 4.99 euro en de game van Ubisoft is verrassend goed te bedienen via het touchscreen. Het spel ziet er ontzettend gelikt uit en trekt je steeds verder in een moordintrige dat heel Italie omspant. De game kan alleen online gespeeld worden en trekt je batterij binnen de kortste keren leeg, dus zorg dat je iPad aan de kabel hangt en dat je over een wifi-verbinding beschikt voordat je begint.

assassins creed

Assassin’s Creed kost 4,99 euro in de App Store.

  • Assassin's Creed Identity

NS Reisplanner Extra

De Reisplanner-app van NS bevatte voor de iPad een vervelende bug en geen treinradar. Dat is in de nieuwste herziening van deze app nu verholpen. De bug is geplet, en op het grote scherm van je iPad kun je elke trein nu live volgen via de treinradar. De app bevat verder alle bekende functies, zoals de mogelijkheid om reizen te plannen, storingen te bekijken en ook kun je notificaties krijgen als de NS wil laten weten dat er wat fout gaat op een traject.

NS reisplanner extra
NS Reisplanner Extra is gratis in de App Store.

  • NS Reisplanner Extra

Super Tribes

In dit gratis turn-based spel, met zeer eenvoudige graphics, ben je de leider van een stam die zijn gebied en invloed wil uitbreiden. Dan loop je wel snel tegen je buren aan, dus een oorlogscomponent is onontkoombaar. Je organiseert je stam, zorgt voor voldoende grondstoffen en bindt de strijd aan met je buren. En op die manier wordt alles steeds groter, mooier en ontsluiten zich meer mogelijkheden. Het spel is zeer populair onder gamers en biedt tijdens het spelen steeds meer mogelijkheden.

Super tribes

Super Tribes is gratis in de App Store.

  • Super Tribes
  • Delen:
Apple iPad mini 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.