Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #134

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2016, 7:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Zoals een wekker die je wakker maakt wanneer je licht slaapt.

Sleep Cycle Alarm Clock

Sleep Cycle is een bijzondere wekker. De iPad houdt vanaf je nachtkastje de diepte van je slaapritme in de gaten via de microfoon van de tablet. Je bewegingen worden op die manier gemonitord, en zo weet Sleep Cycle precies wanneer het tijd is om je wakker te maken. Want uit je diepste slaap komen als de wekker af gaat, vindt niemand leuk en het is geen goed begin van je dag. Beter is het om wakker gemaakt te worden als je wat lichter slaapt. Van tevoren kun je instellen wanneer je ongeveer wakker moet worden. Tussen half acht en acht uur bijvoorbeeld, of een korter venster van vijftien of twintig minuten is ook mogelijk. Tijdens dat tijdvenster zal Sleep Cycle monitoren hoe diep je onder zeil bent, en je wakker maken als je licht slaapt. Daarbij filtert Sleep Cycle andere geluiden zoals gesnurk of bewegingen van je partner weg.

Sleep Cycle Alarm Clock

 

Sleep Cycle is gratis in de App Store, maar biedt wel verschillende in-app aankopen.

  • Sleep Cycle Alarm Clock

1944 Burning Bridges

Met dit spel gaan we terug naar de Tweede Wereldoorlog. Dit strategische spel laat je een leger commanderen, waarmee je de stranden van Normandie moet bestormen, en daarna stukje bij beetje Europa heroveren op de nazi’s. De grafische weergave van dit alles is wat gesimplificeerd, maar niet te erg, en de strategische beslissingen hebben direct invloed op het gebied dat jouw leger beheerst. Het is een zogeheten hex-game, waarbij je zeskantige stukken gebied moet veroveren die op elkaar aansluiten. Dat doe je door bruggen te bezetten of te bombarderen, en natuurlijk vijanden uit te schakelen.

1944 Burning Bridges

1944 Burning Bridges is gratis in de App Store. Wil je een advertentievrije versie, dan moet je 2,99 euro betalen.

  • 1944 Burning Bridges

Medal Masters

In dit rollenspel kruip je in de huid van steeds weer andere helden, en ga je in gevecht met de meest buitenissige vijanden om medailles te verzamelen. Hoe meer hoe beter, want met meer medailles unlock je weer meer mogelijkheden. De grafische weergave en het geluid doen ietwat denken aan een geavanceerde Pokemonfilm, maar dan eentje waar je zelf midden in zit. Met Medal Masters vecht je niet tegen computers, maar tegen anderen op je iPad, en dat kan er heftig aan toe gaan.

Medal Masters

Medal Masters is gratis in de App Store. Wil je sneller vooruitkomen in het spel, dan zijn er in-app aankopen mogelijk.

  • Medal Masters
  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.