Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #6

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2016, 12:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer een nieuwe point-and-click game genaamd Dead Synchronicity.

Dead Synchronicity (4,99 euro)

Nee, Android en iOS hebben geen tekort aan enge point-and-click games, maar dat weerhoudt ons er niet van er nog eentje aan te raden. Dead Synchronicity bevat mooie handgetekende animaties en een spookachtige sfeer die een thriller-achtige ervaring teweegbrengt. Ook is er gebruik gemaakt van een toffe soundtrack en zelfs voice acting om het verhaal op gang te brengen. In deze game sta je in de schoenen van een man die zijn geheugen is kwijtgeraakt en wakker wordt in een omgeving, waarin weinig lijkt wat het is.

Dead-Synchronicity

  • Dead Synchronicity

Bouncy Pong ● (gratis)

Hoewel de game de naam Pong draagt en het daarmee gekoppeld kan worden aan die ouderwetse game uit de jaren zeventig dat nog het meeste wegheeft van tennissen, is Bouncy Pong ● toch stiekem meer een platformer. Je bestuurt een stuiterende bal terwijl je hem probeert te navigeren door een alsmaar moeilijker wordende reis. Maak je een fout, dan begint het level weer van voor af aan. Heb je dus weinig geduld, laat deze game dan maar liggen. Bouncy Pong ● is gratis te downloaden, maar bevat wel enkele, kleine, in-app-aankopen.

bouncy-pong

  • Bouncy Pong ●

Sky Chasers (gratis)

Sky Chasers is een platformgame met weinig platformelementen. In plaats daarvan vlieg je in verschillende gevaartes door verschillende levels. Door op de linker- of rechterkant van het scherm te tikken, bepaal je de richting van het object waarin je vliegt. Je hebt als doel iedereen onderweg naar het einde van het level te ontwijken. En dat is wellicht nog niet zo gemakkelijk, omdat die levels behoorlijk lang zijn. Sky Chasers bevat enkele in-app-aankopen – maar alles dat je met echt geld kunt kopen, kun je ook vrijspelen door daadwerkelijk te gamen.

  • Sky Chasers

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.