Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #7

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 12:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer een Bomberman-kloon in de vorm van Bombing Bastards.

Bombing Bastards: Touch! (gratis)

Ben je bekend met de game Bomberman? Als gamer moet dat haast wel – er is bijna geen spelcomputer te vinden waar de held met de vele bommen niet op vertegenwoordigd is. Bombing Bastards: Touch!  is één-op-één klassieke Bomberman-ervaring, met hier en daar wat eigen power-ups, vijf werelden, dertig levels en een hoop vijanden om op te blazen. Terwijl je je vijanden probeert kapot te maken, moet je opletten dat je niet doodgaat door je eigen blast of door de blast van één van je tegenstanders. De game bevat wel advertenties.

  • Bombing Bastards: Touch!

Chel-Z (gratis)

Chel-Z had vorige week al op iOS moeten uitkomen, maar dat is er helaas niet van gekomen. Wel kwamen we het spel al tegen op Google Play, dus willen we je deze niet onthouden. Wanneer de iOS-versie verschijnt is niet bekend, maar dat hoeft niet lang meer te duren. Chel-Z laat zich inspireren door games van weleer, zoals Metroid en Sonic en presenteert de gameplay in een 8-bit-jasje. Alles oogt ontzettend simpel – van gameplay tot graphics – maar dat heeft ook weer zo z’n charme. Met een in-app-aankoop haal je alle advertenties weg.

  • Chel-Z

Power Hover (gratis / 2,99 euro)

Power Hover is een simpele endless runner met in de hoofdrol hoverboards. Niet die uit de echte wereld (met wieltjes), maar futuristische versies daarvan (zonder wieltjes). Je krijgt handenvol levels die je moet doorstaan, waarin het enige doel is de verschillende obstakels te vermijden. De werelden en levels variëren enorm (zowel platte, half pipe- als full pipe-levels) en de graphics zien er scherp en vooral kleurrijk uit. Verder zijn er weinig in-app-aankopen (op Android): voor drie euro worden alle advertenties binnen de game weggehaald.

  • Power Hover

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.