Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #8

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2016, 12:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer een game waarin je bommen moet ontwijken met een koffer op je hoofd.

A Short Tale (3,73 euro / 3,99 euro)

Games binnen het avonturengenre krijgen een twee leven op Android en iOS en soms komen we ook geheel nieuwe spellen binnen het genre tegen, zoals A Short Tale. Hoewel het in essentie een point-and-click-spel is, krijg je toch te maken met enorm veel puzzels, en gelukkig ook een verhaal dat alle puzzels aan met verbindt. In A Short Tale speel je met Jason, die zijn jongere broertje verloren is. Hij duikt zijn oude kamertje in om dichterbij zijn broertje te komen, maar komt in een wereld vol gemene bewoners terecht…

a-short-tale

  • A Short Tale

Sage Solitaire (gratis)

Sage Solitaire is een opvallend spel dat elementen van solitaire en poker mengt. De speler krijgt het doel om kaarten op elkaar te stapelen zoals in solitaire (of patience), maar dan volgens de regels van pokeren. De uitvoering heeft ook nog wat weg van Threes!, maar dan alleen omdat de mechanics te veel afhankelijk zijn van geluk om een game te kunnen klaren. De game is gratis te downloaden op Android en iOS en met een enkele in-app-aankoop zorg je ervoor dat de advertenties uit beeld verdwijnen. Meer is er niet.

sage-solitaire

  • Sage Solitaire

Ultimate Briefcase (gratis)

Ultimate Briefcase is één van die games. Een game die van je reactie vermogen een kunstwerk maakt, aangezien je de opdracht krijgt om vallende bommen te ontwijken. Dat doe je door gebruik te maken van enkele power-ups en natuurlijk je reactievermogen. Eén van die power-ups is (blijkbaar) een onverwoestbare koffer die je boven je hoofd kunt dragen. Aan de speler het antwoord op twee vragen te zoeken: wie laat toch al die bommen vallen? En wat is nu precies die koffer die zelfs rondvliegende bommen kan overleven?

ultimate-briefcase-groot

  • Ultimate Briefcase

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.