Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De LG G5 was al even te koop in Dubai voor 680 dollar

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2016, 9:32 CategorieAndroid

Tijdens LG’s presentatie aanstaande zondag, vlak voordat MWC 2016 begint zal de fabrikant de LG G5 gaan presenteren – toch stond hij nu al te koop in Dubai voor een bedrag van 680 dollar. De winkelpagina is echter inmiddels offline gehaald.

LG G5 werd al te koop aangeboden op een site uit Dubai

Hoewel LG pas officieel de LG G5 aanstaande zondag uit de doeken zal doen tijdens de presentatie die voorafgaat aan MWC 2016, stond een pre-release-model van het toestel al heel even te koop op een website uit Dubai, die zich gespecialiseerd heeft in gebruikte items. Het apparaat, dat op de achterkant een logo van G5 heeft staan, werd aangeboden voor 2500 dirham, wat omgerekend 680 dollar (of 609 euro) is. De pagina op de website, genaamd Dubizzle, is inmiddels offline gehaald. Mogelijk heeft LG de notering dus al gezien.

lg-g5-achterkant-dubizzle

Ook was er een foto van de LG G5 te zien, waarop duidelijk te zien is dat de G5 een metalen body heeft gekregen. Ook is de setup voor twee camera’s goed te zien. Verder werd er gesproken over een verwijderbare onderkant. Hoewel die niet te zien is, zie we wel een dikke rand aan de onderkant van het toestel. Een bevestiging is het allerminst, maar de geruchten worden zo wel aangewakkerd. LG zal in 2016 twee vlaggenschepen gaan lanceren, waarvan de G5 de eerste is. Wat de tweede is, dat horen we mogelijk over enkele maanden pas.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.