Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Toshiba Portégé Z20t-C gaat negentien uur mee

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2016, 16:11 CategorieWindows

Toshiba brengt in maart een nieuwe tablet-pc uit binnen de Z-serie, genaamd de Portégé Z20t-C. Het apparaat heeft een scherm van 12,5 inch (bijna 32cm). De batterijduur van deze hybride tablet bedraagt negentien uur, wat langer is dan zijn voorganger.

Dit is de Toshiba Portégé Z20t-C voor de zakelijke markt

Toshiba zal vanaf heden geen tablets meer uitbrengen voor de consumentenmarkt en concentreert zich alleen nog op de zakelijke markt. Eén van de eerste nieuwe producten sinds de vernieuwde visie, is de hybride tablet Portégé Z20t-C. Dit nieuwe model heeft een indrukwekkende batterijduur van maar liefst negentien uur (de voorganger van dit model ging al zeventien uur mee, wat al enorm lang was). De fabrikant denkt dat zakelijke gebruikers nu twee dagen kunnen werken op het apparaat, zonder dat daarvoor de stekker in het stopcontact hoeft.

Zonder toetsenbord haalt de tablet de tien uur nog net niet, maar met toetsenbord wordt de batterijduur dus verdubbeld. Onder de motorkap zit een zesde generatie Intel Core M-processor en gebruikers kunnen kiezen uit verschillende opslagvariant (niet alleen de grootte, maar ook de type van de harde schijf). Verder wordt Windows 10 standaard meegeleverd.

Toshiba en de consumentenmarkt

De fabrikant heeft aangegeven dat de Satellite Radius-modellen nog te koop in de winkel zijn, zolang ze nog beschikbaar zijn. Ook brengt Toshiba in het eerste kwartaal van dit jaar nog de DynaPad uit, een tablet die tijdens IFA 2015 is aangekondigd. In de toekomst ligt de focus van het bedrijf dus alleen nog op de zakelijke markt, met de Portégé-serie voorop.

  • Delen:
Toshiba Portégé Z20T-C-12G
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.