Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deezer en Huawei slaan handen ineen

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2016, 9:14 CategorieAndroid

Huawei en Deezer hebben aangekondigd samen te werken: in dit geval betekent dit dat alle Honor-toestellen in de toekomst standaard worden voorzien van de streamingdienst. De muziekstreamingdienst biedt luisteraars toegang tot meer dan veertig miljoen nummers, podcasts en audioboeken.

Deezer en Huawei werken samen

Smartphone-, tablet- en phabletfabrikant Huawei en muziekstreamingdienst Deezer hebben een samenwerking aangekondigd. In het vervolg zullen alle toestellen van het merk Honor, onderdeel van het Chinese Huawei, worden voorzien van de muziekstreamingdienst, die gebruikers toegang geeft tot meer dan veertig miljoen tracks, podcasts en audioboeken. De streamingdienst is beschikbaar in meer dan 180 landen en heeft op dit moment zes miljoen betalende abonnees. Ter vergelijking: Spotify heeft momenteel twintig miljoen betalers.

Met Deezer kunnen gebruikers zelf afspeellijsten maken en gebruikmaken van algoritmes die hen op nieuwe of soortgelijke muziek moet wijzen. De dienst is ook al beschikbaar op andere smartphones en tablets, evenals pc’s en natuurlijk verschillende audiosystemen. Het is op dit moment niet bekend wanneer de app voor het eerst op een Honor-toestel wordt gezet en wanneer we hier in Nederland al de effecten van deze samenwerking gaan zien. Huawei geeft aan zeer tevreden te zijn met deze samenwerking en hoopt dat consumenten dat ook zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.