Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze smart projector is ook een volledige tablet

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2016, 15:22 CategorieAndroid

Fabrikant ZTE heeft de Spro Plus aangekondigd. Dit is een apparaat dat een smart projector en tablet in één is en meer ideeën combineert. De tablet heeft een 8,4 inch-scherm, met een schermresolutie van 2560 bij 1600 pixels.

De ZTE Spro Plus: smart projector en tablet in één

Fabrikant ZTE wil het idee van een smartphone met een smart projector combineren naar een nieuw niveau brengen, met de Spro Plus. Dit is een tablet met een projector van binnen – of beter gezegd: een projector met een tablet erop. Het Amoled-scherm op het apparaat is 8,4 inch groot en heeft een resolutie van 2560 bij 1600 pixels. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 801- of 625-processor en een batterij vann 12,100mAh. Ook zijn er twee speakers van JBL aanwezig, van elke vier watt en komen er WiFi- en LTE-modellen.

zte-spro-plus-groot

Met de batterij is het overigens mogelijk om tot vier uur video te projecteren op een muur, als de fabrikant van die grote apparaat. Naast een projector (van 500 lumen) is er ook een camera aanwezig waarmee je zelf video kunt opnemen of live gesprekken mee kunt uitvoeren. De verwachting is dat de tablet in de zomer in de winkels komt te liggen, maar helaas is nog niet duidelijk of dat ook voor Nederland geldt. Daarnaast weten we ook nog niet wat de tablet met smart projector moet gaan kosten. Het OS is Android 6.0 Marshmallow.

 • Delen:

Reacties

 1. Doke Kroon
  13 februari, 2018 om 17:36

  Vraag mij af waar te koop kan hem nergens vinden?

 2. Doke Kroon
  13 februari, 2018 om 17:37

  Vraag mij af waar te koop kan hem nergens vinden? Wil heb namelijk heel graag hebben

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.