Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Eerste screenshots van Android N opgedoken’

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2016, 10:40 CategorieAndroid

Mogelijk zijn er al een eerste screenshots opgedoken van Android N. We zien geen nieuwe functies in beeld, maar wel een verandering in de interface. Ook zou de nieuwste versie van Android standaard een donker en een licht thema gaan krijgen.

Is dit het eerste teken van leven van Android N?

Deze week zijn er mogelijk al twee screenshots gelekt waarop we de eerste tekenen van leven van Android N te zien krijgen. Het gaat om een screenshot van het Bluetooth-menu. Op de screens zien we niet alleen een donker en licht thema (waar we langer over gespeculeerd wordt), maar ook een hamburgermenuicoon aan de zijkant. Wat er onder dat icoontje zit, is nu moeilijk te zeggen: er is nog geen informatie over naar buiten gebracht. Het is wel opvallend, aangezien Android 6.0 Marshmallow dat icoontje helemaal niet heeft.

android-n-screens

Op moment van schrijven is er maar weinig bekend over Android N. Google plaagt ons al enkele weken over de naam van de nieuwste versie van het besturingssysteem voor mobiele apparaten, zoals het bedrijf traditiegetrouw doet voorafgaande aan een aankondiging. De verwachting is dat de nieuwste versie van Android wordt aangekondigd tijdens Google I/O, dat medio mei plaatsvindt. Heel veel mensen hopen er op dat Google voor de naam Nutella zal kiezen, maar de kans is groter dat een een snoepje als nougat gaat worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.