Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Everalbum nu ook te downloaden voor Android

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2016, 19:42 CategorieAndroid

Deze week is er een nieuwe cloudopslagdienst voor foto’s op Android verschenen, waar je veel online ruimte voor foto’s in hoge resolutie krijgt: Everalbum. Deze applicatie verscheen in 2013 al op iOS en heeft sindsdien veel gebruikers en positieve recensies aangetrokken.

Download nu Everalbum

Toen smartphones, phablets en in mindere mate ook tablets langzaam de (digitale) fotocamera gingen vervangen voor het maken van (snelle) foto’s, ontstond er een nieuw probleem: ruimtegebrek. Gelukkig is daar de afgelopen jaren al verandering in gekomen. Niet alleen hebben de smart devices meer interne ruimte gekregen of ondersteuning voor sd-kaarten, ook zijn er volop opties beschikbaar voor online opslagruimtes. Apple, Google, Microsoft, Dropbox en meer vechten al jaren om je foto’s en Everalbum deed dat ook al een tijdje.

Op iOS dan. Vanaf nu is de cloudopslagdienst voor foto’s ook beschikbaar op Android. Everalbum is een app die automatisch alle gemaakte foto’s kan uploaden naar de cloud en kan de bestanden die het heeft geüpload verwijderen van het fysieke apparaat. Zolang je het niet erg vindt dat de foto’s enigszins gecomprimeerd online worden opgeslagen (maar nog wel in hoge resoluties), dan krijg je onbeperkte opslagruimte van het bedrijf. Klinkt allemaal bekend? Onder andere Google Photos biedt dezelfde ervaring en mogelijkheden aan op Android en iOS.

  • Everalbum
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.