Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Extra batterij voor de LG G5 te zien op foto

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 17:31 CategorieAndroid

Er is een foto opgedoken waarop we de eerste accessoire voor de onaangekondigde LG G5 te zien krijgen, namelijk de extra, externe batterij. De bedoeling is dat je deze aan de onderkant van het toestel naar binnen schuift.

Check de extra batterij voor de LG G5

Het duurt nu nog maar twee dagen en dan kondigt LG officieel de LG G5 aan, waarvan nog steeds niet zeker is of het nou een phablet wordt of niet. Het toestel wordt in elk geval tijdens de Mobile World Congress-presentatie van de fabrikant tentoongesteld, waarschijnlijk meteen met enkele accessoires voor de Magic Slot. Nu is er al een foto opgedoken van de eerste accessoire, namelijk de extra batterij. Deze batterij moet je straks aan de onderkant van de G5 naar binnen schuiven, zodat je hem van extra energie kan voorzien.

lg-g5-accu-lek

Check de bovenstaande foto van de batterij. Deze module bevat een accu van 1100mAh, evenals enkele fysieke knoppen voor camerafuncties, zoals de flitser, het inzoomen en meer. Op de foto zien we het doosje waar de accessoire straks in geleverd wordt. Naast dit accessoire, zal LG aanstaande zondag ook nog enkele andere modules moeten gaan aankondigen, die waarschijnlijk met audio en video te maken hebben. Het internet is er nog niet over uit wat de schermgrootte van het apparaat wordt: het zal ergens tussen de 5,3 en 5,6 inch gaan liggen.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.