Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Facebook Messenger krijgt sms-integratie en meer’

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2016, 9:10 CategorieAndroid

Facebook Messenger krijgt in de toekomst mogelijk enkele nieuwe functies, zoals een geïntegreerde sms-functie en meerdere accounts. Waarschijnlijk is het dan wel zo dat de conversaties via sms met dezelfde persoon worden gescheiden van het Messenger-gesprek.

Gerucht: sms’en via Facebook Messenger straks mogelijk

Op dit moment test het team achter Facebook Messenger enkele nieuwe features bij de gebruikers. Deze features komen slechts binnen bij een geselecteerd aan mensen en zijn nog niet voor iedereen beschikbaar en onduidelijk is nog wanneer ze wel beschikbaar komen. Eén van die functies is de sms-integratie. Messenger zou straks kunnen gaan dienen als een sms-app, zoals bijvoorbeeld Hangouts of Messenger van Google dat ook kunnen. De sms-gesprekken komen dan wel los in de app te staan en gaan niet op in het bestaande gesprek.

Daarnaast zou Facebook Messenger in de toekomst gebruikers in staat stellen in te loggen met meerdere accounts. Met die optie hoeven mensen straks dan niet meer uit en in te loggen wanneer ze van account willen wisselen; dat gaat dan via de instellingen van de app. Op Android worden er ook wijzigingen doorgevoerd op het gebied van design. Zo zou de app een felblauwe interface gaan krijgen, evenals zo’n floating action button, met daaronder de meest gebruikte acties. Het is nu wachten totdat alle functies worden uitgerold.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.