Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger op Android ondersteunt meer accounts

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2016, 10:45 CategorieAndroid

Facebook Messenger op Android heeft dit weekend een update ontvangen. De update brengt ondersteuning voor meerdere accounts met zich mee. Hierdoor hoeven gebruikers niet meer steeds in en uit te loggen wanneer ze van account willen wisselen binnen de app.

Meerdere accounts op Facebook Messenger

Daar waar eerder Instagram al de ondersteuning voor meerdere accounts kreeg, zien we nu dat het jongere broertje (of zusje) Messenger ook wordt voorzien van dezelfde optie (wat geen verrassing is). Dit weekend is er namelijk een update voor de Android-app verschenen die deze functie toevoegt. Wanneer gebruikers de mogelijkheid activeren, dan hoeven ze niet meer steeds van account te wisselen door in en uit te loggen. Het is vanaf nu mogelijk op een ander account te tappen vanuit instellingen en het wisselen is gebeurt.

Wel dient de eigenaar van het account eenmalig het wachtwoord te geven. Daarna kan er gekozen worden voor de optie om het wachtwoordproces voortaan achterwege te laten. Facebook introduceert deze feature voor Facebook Messenger voor de mensen met meerdere accounts, maar ook voor de mensen die thuis apparaten moeten delen (en dus de optie hebben een wachtwoord in te stellen). Mocht je de app al op je tablet hebben staan, dan is de kans aanwezig dat je de update al ontvangen hebt. Check ook de app in Google Play.

  • Facebook Messenger
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.