Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook rolt nieuwe reactieknoppen uit

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2016, 16:25 CategorieAndroid

Facebook heeft laten weten dat het bedrijf de nieuwe reactieknoppen aan het uitrollen is voor iedereen, waardoor je meer kunt zeggen dan ‘vind ik leuk’. Je kunt voortaan ook aangeven of je boos, verdrietig of onder de indruk bent en of je ergens om moet lachen of van iets houdt.

Facebook laat je meer dan ‘vind ik leuk’ zeggen

Facebook heeft in een blogpost laten weten dat de nieuwe reacties nu worden uitgerold naar iedereen. Dit nieuwe reactiesysteem bevindt zich onder de ‘vind ik leuk’-knop, en laat gebruikers meer zeggen, zonder iets te zeggen. De nieuwe reactieknoppen laten je aangeven of je boos, verdrietig of onder de indruk bent en of je ergens om moet lachen of van iets houdt. Je houdt daarvoor even de ‘vind ik leuk’-knop ingedrukt, veegt dan naar de reactie die je wil geven en laat het scherm los om je reactie te bevestigen. Check ook even de gif hieronder.

facebook-reactions-how-to

Verder verandert er weinig aan de interface van of het navigeren over Facebook. Daar waar je eerder altijd kon zien hoeveel mensen een bericht leuk vinden, kun je nu zien hoeveel mensen hebben gereageerd middels het nieuwe systeem. De update zal niet meteen voor de apps verschijnen, dat kan dus nog een paar dagen duren. Helaas brengt dit nieuwe systeem nog steeds geen ‘vind ik niet leuk’-knop met zich mee en voorlopig moeten we het dus doen met de Boos-reactie. Je vindt een link naar de apps per platform via de onderstaande knoppen.

  • Facebook
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.