Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Firefox 2.0 nu beschikbaar voor iOS

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 9:20 CategorieApplicaties

Mozilla heeft een update uitgebracht voor Firefox, die het versienummer naar 2.0 brengt. De update voegt onder meer 3D Touch toe aan de populaire browser en is vanaf nu te downloaden uit de App Store van Apple.

Download nu Firefox 2.0 voor iOS

Ontwikkelaar Mozilla heeft vandaag een update uitgebracht voor de populaire Firefox-browser. Het bedrijf maakt niet bekend hoeveel mensen gebruikmaken van de browser op iOS, maar stelt wel dat er een half miljard mensen zijn die het programma dagelijks gebruiken. De eerste toevoeging van de app is 3D Touch voor iPhone 6S en iPhone 6S Plus. Wanneer je nu even het icoontje ingedrukt houdt op je homescreen, krijg je drie opties tot je beschikking: open de laatste bookmark, open een privétab of open een normale tab.

Ook ondersteunt de browser nu Peek & Pop. Daarmee is het mogelijk om een preview van de volgende pagina te krijgen en kun je acties uitvoeren als ‘toevoegen aan de leeslijst’, ‘kopieer url’ of ‘sluit tab’. Daarnaast is er een wachtwoordenmanager toegevoegd. Je hebt toegang tot al je opgeslagen wachtwoorden binnen je Firefox Account. Je kunt de wachtwoorden daar inzien, aanpassen en filteren. Het is tevens mogelijk om direct een zoekopdracht uit te voeren vanuit Spotlight. Download de app via de onderstaande link.

  • Firefox web browser
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.