‘Foto opgedoken van Samsung Galaxy S7’

08 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy S7 render a

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk de Samsung Galaxy S7 op te zien krijgen. Het is een foto van de achterkant van het aankomende toestel. Het design lijkt op die van uit de geruchten: zo zien we geen bump op de plek van de camera zitten.

Is dit de Samsung Galaxy S7?

Er is wederom een foto opgedoken waarop we mogelijk de Samsung Galaxy S7 te zien krijgen. Het gaat hier om de achterkant van het apparaat. Daarop is de camera goed te zien, die niet alleen in het design van het apparaat wegvalt (er is geen hobbel), maar ook dezelfde kleur heeft als de achterkant. Dat zijn aspecten die eerder in enkele geruchten voorkwamen. De achterkant is echter niet van glas gemaakt, zoals eerder werd beweerd. Maar dat kan ook komen doordat we te maken hebben met het prototype.

Over de Samsung Galaxy S7 wordt enorm veel gezegd. Zo zou het apparaat vijftien procent beter presteren qua cpu en gpu en ondersteunt het hoge kwaliteit audio (van hetzelfde niveau als de LG V10). De batterij zou binnen dertig minuten voor tachtig procent opgeladen zijn en even sterk zijn als die van de Note-serie. Over de prijs wordt ook al wat gezegd: de phablet-variant (de Edge) zou 800 euro gaan kosten. In Europa zou het toestel, samen met de smartphone-versie, al vanaf 11 maart 2016 in de winkels moeten liggen.

Reacties (0)