Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto’s van een onbekende Samsung-tablet gelekt

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2016, 16:23 CategorieAndroid

 

Deze week zijn er foto’s gelekt van een onbekende tablet van Samsung. Het kan gaan om de nieuwe Galaxy Tab A of de nieuwe Galaxy Tab E. Helaas is het niet op de foto’s te zien met welke tabletlijn we te maken hebben.

Is dit de Samsung Galaxy Tab A of Galaxy Tab E?

Samsung werkt mogelijk niet alleen aan nieuwe Galaxy Tab S2-modellen, maar ook aan nieuwe tablets in de Galaxy Tab E-serie. Over de nieuwe Galaxy Tab E-varianten is al een hoop naar buiten gekomen, nog voordat de Zuid-Koreaanse fabrikant bekendgemaakt heeft dat de tablets überhaupt op de planning staan. Daar waar de specs vorige maand al naar buiten kwamen, krijgen we deze maand mogelijk al te maken met de eerste foto’s van deze tablet. Maar het kan ook om een Galaxy Tab A-model gaan die we nog niet kennen.

samsung-tablet-feb-2016-groot

Het geruchtencircuit is er dus nog niet over uit of we te maken hebben met de Galaxy Tab A of de Galaxy Tab E. Ook Samsung heeft nog niets over deze onbekende tablets naar buiten gebracht. Wel zijn er al andere verhalen over deze modellen verschenen. Zo moet de tablet in maart of april uitkomen en 169 euro gaan kosten. Naar verwachting krijgt dit apparaat een zeven inch-scherm, 1280 bij 800 pixels-resolutie, 1,5GB aan werkgeheugen en 8GB aan intern geheugen. Ook is er mogelijk een 4000mAh-batterij aanwezig.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.