Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu presenteert Q736: 2-in-1-tablet voor de zakelijke markt

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2016, 9:32 CategorieWindows

Fujitsu heeft een nieuwe 2-in-1-tablet aangekondigd, die volgens het bedrijf de meest veilige tablet is die het heeft uitgebracht: de Q736. Naast een optioneel toetsenbord is de tablet voorzien van een andere opvallende feature: de handpalmscanner.

De Fujitsu Q736 heeft een handpalmscanner

Fujitsu heeft een nieuwe 2-in-1-tablet aangekondigd: de Q736. Het apparaat beschikt over een ips-scherm van 13,3 inch, evenals de ondersteuning voor een optioneel toetsenbord en dual-digitizer (voor een stylus en je vinger). De fabrikant wil ook meegeven dat dit de meest veilige tablet ooit is die het bedrijf heeft uitgebracht. Naast draadloze SmartCard-ondersteuning (dankzij nfc), is er ook een handpalmscanner aanwezig (dat apparaatje aan de rechterkant van de tablet), die de aderen in je palm scant ter verificatie.

Dit zou niet alleen accurater en sneller, maar ook simpeler werken dan het scannen van een vingerafdruk, aldus Fujitsu. Check de video hierboven om te zien hoe dat werkt. Andere features met betrekking tot beveiliging zijn de versleutelde harde schijf en TPM-beveiliging. Je hebt de keuze uit twee toetsenborden: één met en één zonder batterij. Onder de motorkap zit een Intel Core i7 Skylake-processor. Verder is er ondersteuning voor WiFi en LTE. De batterij moet 9,5 uur meegaan (en vijftien uur met dat toetsenbord erbij).

Prijs en beschikbaarheid

De prijs van de Q736 is nog niet bekend. Wel zou de tablet met Windows 10 Pro in maart moeten verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.