Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Futurama: Game of Drones wordt volgende week gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 9:41 CategorieAndroid

De makers van de Futurama-game, met de subtitel Game of Drones, wordt volgende week officieel gelanceerd voor zowel Android als iOS. Mocht je een Canadees iTunes-account hebben, dan kun je het spel nu al spelen.

Futurama: Game of Drones verschijnt op 25 februari

Het is alweer een tijdje geleden sinds de soft launch van de Futurama-game (in Canada kunnen de mensen hem al spelen), maar nu is naar buiten gekomen wanneer het spel voor iedereen beschikbaar is. Vanaf 25 februari zullen alle Android- en iOS-eigenaars de game kunnen downloaden uit respectievelijk Google Play en de App Store. De mensen die Futurama: Game of Drones al gespeeld hebben zijn niet laaiend enthousiast. De reacties zijn heel gemengd en de meningen gaan alle kanten op – als dat maar goed gaat volgende week…

Futurama: Game of Drones is geen match 3-spel, maar komt daar wel in de buurt. Want in plaats van drie drones matchen, moet je er nu vier koppelen. In Game of Drones krijg je de leiding over de Planet Express-crew en moet het op een monopolistische markt opnemen tegen MomCo. Je moet een aantal pakketjes zien te bezorgen bij hun rechtmatige eigenaars, door jezelf door een aantal gevaarlijke gebieden te walsen. Dat doe je door drones aan elkaar te verbinden en puzzels op te lossen. Check ook de bovenstaande video.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.