Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy S7 edge vanaf 21 februari te pre-orderen’

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2016, 9:21 CategorieAndroid

Naar verluidt zullen de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge vanaf 21 februari te pre-orderen zijn in Nederland. Op 11 maart moeten de toestellen uitkomen. Daarnaast zou iedereen die een pre-order plaatst een Samsung Gear VR gratis meegeleverd krijgen.

Gerucht: Galaxy S7 vanaf 21 februari te pre-orderen

Er is een nieuw gerucht verschenen over de Samsung Galaxy S7-lijn. Zowel de smartphoneversie als de Galaxy S7 edge (de phablet) zouden vanaf 21 februari te pre-orderen zijn in Nederland. Daarnaast wordt er ook de datum van 11 maart genoemd: dat zou de dag zijn dat de toestellen officieel verkrijgbaar zijn en uitgeleverd worden. Ook wordt er vermeld dat iedereen die één van deze twee toestellen zal bestellen, een gratis Samsung Gear VR-headset zal krijgen. De Gear VR is een virtual reality-bril voor je Samsung-telefoon.

In Nederland krijgen we echter alleen de optie om voor het 32GB-model te gaan, meldt de bron die verantwoordelijk is voor dit gerucht. Dat hoeft echter geen probleem te vormen, omdat de S7-lijn voorzien is van een microSD-kaartsleuf, waardoor je dus de ruimte op het toestel kunt uitbreiden. In totaal zou je tot 128GB aan ruimte erbij kunnen krijgen. 21 februari is tevens de dag dat Samsung de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge zal gaan aankondigen tijdens de presentatie op het Mobile World Congres 2016 in Barcelona.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.