Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy S7 edge wordt voorzien van apps van Microsoft

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2016, 10:56 CategorieAndroid

Wanneer je straks de Samsung Galaxy S7 edge in huis haalt, dan zul je er onder meer de productiviteitsapplicaties van Microsoft aantreffen, zoals Word. Dat is te zien op het model dat we tijdens MWC 2016 in handen hebben gekregen.

Productiviteitsapps van Microsoft op de Galaxy S7 edge

Wanneer je naar de bovenstaande foto kijkt, dan valt op dat er twee mappen op het scherm van de Samsung Galaxy S7 edge te zien zijn: de map Social en de map Microsoft Apps. In die map hebben Samsung en Microsoft enkele, bekende, productiviteitsapplicaties geplaatst, die straks standaard worden meegeleverd met de nieuwste phablet van de Zuid-Koreaanse fabrikant, zoals Word, Excel, PowerPoint, OneDrive en Skype. Dit is niet vreemd, aangezien andere Androids van Samsung dezelfde apps hebben gekregen.

De vraag is natuurlijk altijd of je daar als consument blij mee moet zijn, aangezien je wederom te maken krijgt met meer apps die je wellicht niet kunt verwijderen of alleen handmatig kunt weghalen. Wel is het zo dat de apps van Microsoft ontzettend veel gedownload worden uit Google Play, dus voor het gros betekent dit puur gemak: je hoeft de applicaties dus niet meer op te zoeken en los te downloaden. Voor Microsoft betekent dit meer marktaandeel en voor Samsung meer geld, aangezien de bedrijven hier een deal over hebben gesloten.

Je kunt de Samsung Galaxy S7 Edge en de Galaxy S7 via deze link reeds bestellen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.