Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte accessoirelijst voor Galaxy S7 toont 20 accessoires’

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2016, 18:14 CategorieAccessoires

Er is mogelijk een lijst met accessoires gelekt van de Galaxy S7-modellen, waar we twintig accessoires voor de phablet-variant op kunnen terugvinden. Zo zou de S7 Edge voorzien worden van een hoesje met daarin een extra batterij van 2700mAh.

Gerucht: deze accessoires krijgt de Galaxy S7 Edge

Nog voordat Samsung de kans heeft gekregen om de Samsung Galaxy S7 aan te kondigen, weet het internet er alles van. Zo zagen we eerder vandaag al dat de S7 mogelijk een camera krijgt die in de achterkant van het apparaat verwerkt en zien we nu een lijst met twintig accessoires die waarschijnlijk zullen uitkomen voor de S7 Edge (en voor de smartphoneliefhebbers die liever geen phablet willen, is er zelfs nog meer keuze). Eén van de opvallendste accessoires op de lijst is de het batterijhoesje met een batterij van 2700mAh.

samsung-galaxy-s7-accessoirelijst

We noemen het opvallend, omdat zelfs Apple vorig jaar een apart hoesje op de markt had uitgebracht met daarin een extra batterij. Of je die extra 2700mAh nodig hebt, valt nog te bezien. De verwachting is dat de Samsung Galaxy S7 Edge wordt geleverd met een batterij van 3600mAh, wat 600mAh hoger is dan het phablet-model van vorig jaar. Het hoesje zou je 89,99 euro moeten kosten. Maar dan wordt er wel een Wireless Charging Kit meegeleverd. Check de bovenstaande lijst voor nog meer accessoires voor de S7 (Edge).

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.