Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gerucht: Windows 10-phablet ‘Falcon’ wordt HP Elite x3

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2016, 10:24 CategorieWindows

 

Voor het einde van vorig jaar verscheen ineens de phablet HP Falcon in beeld: een Windows 10-apparaat dat dus mogelijk de naam HP Elite x3 krijgt. Deze phablet zal waarschijnlijk een scherm van 5,8 inch gaan krijgen.

‘Falcon wordt HP Elite x3’

In december kwam ineens de Falcon in beeld: een phablet van HP waar we nog niets over gehoord hadden. Later kwam naar buiten dat het apparaat mogelijk tijdens MWC 2016 wordt gepresenteerd. Nu is er alweer een gerucht over de phablet verschenen. Lekker Evan Blass denkt namelijk zeker te weten dat de device straks de naam HP Elite x3 gaat krijgen, zo meldt hij op zijn Twitter-account. Dat zou best eens kunnen, omdat de tablets van HP die op bedrijven gericht onder de merknaam (Elite) worden uitgebracht.

En omdat het gerucht gaat dat de Falcon eveneens het bedrijfsleven als doelgroep heeft, lijkt het inderdaad op een simpele rekensom. Over de HP Elite x3 (of de Falcon) wordt gezegd dat het een scherm krijgt van 5,8 inch en wordt voorzien van een qhd-resolutie (2560 bij 1440 pixels). Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 820-processor zitten. Het besturingssysteem zou Windows 10 Mobile moeten zijn. Ook zal de phablet ondersteuning aanbieden voor de Continuum-feature die in het OS gebakken zit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.