Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gmailify: andere e-mailadressen te gebruiken in Gmail-app

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2016, 10:11 CategorieAndroid

Mocht je een ander e-mailadres binnen de Gmail-app gebruiken, dan loop je een hoop functies mis. Dat verandert nu Google Gmailify heeft geïntroduceerd. Door een account te koppelen, krijg je toegang tot bijna alle functies waar Gmail-gebruikers ook toegang tot hebben.

Gmailify je niet-Gmail-account voor meer features

Het is nu al een jaar mogelijk ook andere e-mailaccounts binnen Gmail te gebruiken die niet van Google zijn, maar dat betekent wel dat je enkele handige features mis zou lopen waar Gmail-eigenaars wel over beschikken. Vanaf nu is het mogelijk om alsnog een andere e-mailadres te koppelen en alsnog enkele functies van Gmail te krijgen, dankzij Gmailify. Op dit moment heb je daarvoor een Yahoo-, Outlook- of Hotmail-adres voor nodig, e-mailadressen van andere providers werken helaas nog niet. Wellicht verandert dit nog.

Bekijk ook  Google Photos laat je nu ook zelf themavideo's maken

Je kunt Gmailify activeren binnen de bestaande Gmail-app wanneer je de nieuwste versie hebt geïnstalleerd. Je krijg dan toegang tot de volgende features:

  • Spamfilter van Gmail
  • E-mails worden gesorteerd binnen bundels
  • Geavanceerde zoekfunctie
  • Reis- en hotelreserveringen verschijnen in Google Now
  • Al je mail op één plek
  • Betere notificaties op mobiele apparaten

Vooral de spamfilter van Gmail maakt de overstap het alleen al waard om van e-mailapplicatie te wisselen. Je vindt de Gmail-app binnen Google Play via de onderstaande link. Check ook de bovenstaande video van Google. Mocht de nieuwe versie nog niet actief zijn, check dan APK Mirror.

  • Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.