Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Grand Theft Auto: Liberty City Stories uitgebracht op Android

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2016, 9:31 CategorieAndroid

Rockstar heeft deze week stilletjes aan de game Grand Theft Auto: Liberty City Stories uitgebracht op Android. Eerder was het spel al verkrijgbaar op iOS. Je hebt wel een redelijk modern Android-toestel nodig om het spel te kunnen spelen.

Download nu Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Op donderdagavond Nederlandse tijd heeft speluitgever Rockstar Games stilletjes aan de game Grand Theft Auto: Liberty City Stories uitgebracht op Android. Dit is het negende deel in de serie, die eerder werd uitgebracht voor de PlayStation Portable (PSP) van Sony. Liberty City Stories kwam voor het eerst uit in 2005. De game bevat dezelfde open wereld-structuur als de spellen op de grotere spelcomputers, maar dan meer gestroomlijnd voor een betere mobiele ervaring. Zo zijn de missies bijvoorbeeld iets minder lang.

In Grand Theft Auto: Liberty City Stories maken we kennis met Toni Cipriani. Hij was ooit een vertrouweling van de maffiafamilie Leone. Hij moest onderduiken nadat hij een gerespecteerde maffioso had vermoord en keert nu terug naar huis. Hij treft chaos aan in de straten van Liberty City. Maffiabendes vechten om heerschappij terwijl de stad kampt met politieke corruptie, georganiseerde misdaad, drugshandel en vakbondsstakingen. Toni probeert de stad in handen van de Leones te krijgen maar hij wordt gedwarsboomd door krankzinnige huurmoordenaars, tot op het bot verdorven tycoons, cynische politici en zelfs zijn eigen moeder.

Om LCS te kunnen spelen, heb je een redelijk moderne Android, 2GB aan vrije schijfruimte en tenminste Android 4.0 of hoger nodig.

  • Grand Theft Auto: Liberty City Stories
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.